1997: Design & Classic : Sticky Post

Design & Classic : Sticky Post

25 November 2011
Sticky post ni sesuai sangat kalau korang nak buat Giveaway ke apa so bila korang post entry baru, entry giveaway korang tu tak tenggelam and still akan melekat sampailah masa yang korang tetapkan.

Tuto ni semua boleh guna. Pengguna Design Template boleh, pengguna Classic Template pun boleh.
Here we goes. Buka new post. Then follow gambar ni.

Lepas dah siap semua tu, Publish jelah post korang. Any problem, comment and i will help As Soon As Posible.

1 comment:

  1. oh ok, thanks Izzat, InsyaAllah kalau najla buat contest najla ajak Izzat ok ? :DD

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...