1997: UPDATE!! // Contest : Izzat Azhar Buat Review Blog (November)

UPDATE!! // Contest : Izzat Azhar Buat Review Blog (November)

01 November 2015
CONTEST ENDED!
>>PEMENANG ANNOUNCED!<<

Update : Since ramai yang cakap step dia agak susah bila kena buat entry pasal blog sendiri, so aku rasa aku nak tarik balik step tu making this contest a bit senang la kan. Sorry tau banyak demand haha.

Aku rasa aku dah lama tak buat contest. Last aku buat maybe dua tahun lepas. So aku terfikir untuk buat satu contest bulan ni. Tak besar pun contest ni aku bagi tahu awal awal. Syarat pun takdak lah strict mana. Senang je.
  • Aku akan Review Blog and bagi Award kepada 3 peserta yang berjaya menarik minat aku and 
  • 10 peserta untuk dimasukkan dalam Monthly Bloglist aku untuk bulan November.
Tak ada la lumayan sangat ganjaran dia tapi aku ikhlas tau! haha berguna tak konsep "ikhlas tu yang penting" dalam konteks ni agak agak?

Kalau berminat nak join, follow beberapa step dekat bawah ni. Kalau tak minat pun, ala please lah minat kemon la support member :')

STEPS ;
  1. Like page blog aku. 

  2. Buat post pasal Contest ni. Tajuk dia, "Izzat Azhar buat Review Blog".
  3. Copy Banner dekat atas tu and re-link banner tersebut kepada link post ni. Jangan judge banner tu aku malas nak photoshop haha!
  4. Post korang mestilah menerangkan kenapa korang rasa aku patut review blog korang. Maksud aku, jual la korang punya blog tu dekat aku. Buat aku tertarik untuk menelaah blog korang. Se-Kere-tif yang boleh. Kemon guys use those beautipul brain, brainiacs! ( Update : Step ni cancel! )
  5. Tinggalkan comment anda besertakan link entry korang dekat comment section entry contest ni. (Bodek la sikit kalau rasa mungkin berfungsi)
So contest ni akan start harini which is 31 October and berakhir 7 November 2359 Hrs. And i'll announce the winner dua hari lepas contest tutup. Ambik masa jugak nak nilai and tulis review ok.

And Contest ni akan automatically batal if peserta tak melebihi 15 orang. so pls pls pls spread this all out ;)
Bye!

UPDATE!! SENARAI PESERTA. (6/11 - 1917hrs)

58 comments:

  1. First to join!
    Pergi ke kolam untuk berenang, lepas baca harap menang. haha
    http://complicatedpath.blogspot.my/2015/10/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  2. http://fiazdiary.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    okey..i'm following all ur instruction...and done... :)

    *espérer gagner*

    ReplyDelete
  3. Terasa nak join, tapi tak tahu nak tag sapa. Hmm.

    salam kenal dari blog ceritaejoy.

    ReplyDelete
  4. holla izzat!

    http://yuhaadie.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  5. Join (=

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  6. hai abg hensem (bodek). saya join k huhu ;D

    http://nothingmuchbutyeah.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  7. saya nak sertai tapi gambar banner tak boleh copy,kenapa ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry sorry ada problem. Tapi dah fix ;)

      Delete
  8. boleh pun, saya sertai :-)

    http://belognabihah.blogspot.my/2015/11/segmenizzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  9. joined :)

    http://lissa-lissalalissa.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  10. Saya join. :)

    http://cahayakukasih.blogspot.com/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  11. http://ohthrillers.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    join :)

    ReplyDelete
  12. Joined !

    http://adlenaeliya.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  13. Ciktie join..

    http://colouroflifek.blogspot.my/2015/11/contest-izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  14. akak joined :) untung2 dapat yang review kan..huhu

    http://merosnordn.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  15. Hai :D

    http://ljoexfyra.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  16. Join!

    http://hidayxh.blogspot.com/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  17. http://naurahnawwarah.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    Done :) Jom sambung buat assignment Law pulak.. kekekeee

    ReplyDelete
  18. Me also done. :D

    http://icahya.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  19. join..

    http://darihatimissmulan.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  20. saya join

    http://thenamyblog.blogspot.my/p/izzat-azhar-buat-review-blog-november.html

    ReplyDelete
  21. hye deq.. kita join gak ye

    http://bebyyellowshiteru.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  22. Hello bro. Tengok blog aku & pilih lah aku bro yang hensem (ayat bodek ke tu?) hahaha

    http://mekzumbie.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  23. Join..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  24. salam tuan yang arif lagi bijaksana. join :)

    http://www.wayneharraz.com/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  25. Saya dah buat hehehe
    this is my first time buat macam ni huhu...
    http://ceritasiennor.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  26. http://sebabakusabrina.blogspot.com/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  27. Salam, akak tompang join ye....

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    Semoga berjaya buat semua pesertaaaa. ;)

    ReplyDelete
  28. join sini http://farahanasharif.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  29. join jugak
    http://www.yanieyusuf.com/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  30. cik en dah lama je usha contest ni.. sbbkan kata bawah 15 akan terbatal contest, cik en tunggu sampai peseratnya lebih.. sbbnya dah lebih dan yakin contest ni akan berlangsung cik en join la..
    ni link dari cik en.. support! :)
    http://www.nurfuzie.com/2015/10/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  31. saya join :)
    http://ehhzafirah.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  32. Encik Kidal join :)
    takde ayat bodek takut peserta lain muntah hijau haha

    http://perantaumasa96.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  33. joined!
    http://jarofjournals.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  34. http://lyanaying.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    JOINN SAJA JOIN. BLOG SAYA TAK LAWA JANGAN TENGOK

    ReplyDelete
  35. Hai Prince Charming Izzat yang handsome lagi gagah perkasa (?) (Suruh bodek an? HAHA)
    http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html . Saya udah join :)

    ReplyDelete
  36. http://mysweetzlife.blogspot.com/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html DONE

    ReplyDelete
  37. hai jatt yang hensem (sila riak 2 saat, hashtag ambik hati hahaha), den join!

    http://www.sayidahnapisah.com/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  38. Join u.. :)

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  39. join..

    http://www.busyratakiyudin.com/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  40. Anneyong haseyo.. I'm joining the crowd.. Happy blogging..
    http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  41. http://hdyhdyh.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  42. http://mizzseven.blogspot.com/2015/11/contest-izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  43. im join :) http://impianacikyaanie.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  44. lily join..plizzz review my blog. Hehe.. ^^

    http://sweethoneyzz.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  45. Join! :)

    http://koxtau.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    Tq!

    ReplyDelete
  46. http://madey09.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html
    lapor diri suport Izzat Azhar ya..TQ

    ReplyDelete
  47. Joined :)

    http://www.azhafizah.com/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  48. Good luck semua...hakak dah join,siap dgn ayat bodek sekali =)
    http://nazaraman.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  49. http://husnamujahidah.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    join!

    ReplyDelete
  50. join..

    http://mulan-sahbanu.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  51. jemput datang ke blog wawa kalau nak menang RM4000 dari lynk.my --> http://lynk.my/bx6

    ReplyDelete
  52. sy join :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  53. Gua join bro!

    http://amirkhalis.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  54. joined tanda beri sokongan :DD

    http://www.hafizzulkafly.com/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete
  55. join :)

    http://cikannesweetyncool.blogspot.my/2015/11/izzat-azhar-buat-review-blog.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...