1997: Alhamdulillah Rezeki Thankyou Nuffnang

Alhamdulillah Rezeki Thankyou Nuffnang

17 November 2015
Bangun bangun tadi terdetik nak usha Nuffnang.


Alhamdulillah rezeki. Thankyou nuffnang :)

Sekali masuk 5 iklan. Aku sendiri tak terperasan lagi 2 CPUV 9 November tu masuk haha! Sibuk sangat kononnya haha! Adakah ini tanda tanda untuk aku berusaha lagi gigih dengan blog ni? Ataupun nuffnang cuba nak bagitahu yang taraf hidup makin meningkat?

Haaa loyar buruk lah laki **lagi nanti semua lari baru tahu.

weh kenapa tak bagitahu aku typo alah malulah cemni adoi

18 comments:

  1. is it just me or nuffnang makin pemurah kebelakangan ni? XD
    masyukk masyukk

    ReplyDelete
  2. tahniah... saya baru daftar hari ni heheheh

    ReplyDelete
  3. hahaha ..update entry sama masa plak eh..btw tahniah dik :)

    ReplyDelete
  4. tahniah..aku dah lama tak tgk nuff

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengok lah weh mana tahu dah menggunung ;)

      Delete
  5. tahniahhh.. untung lahh.. Nuffnang kedekut dengan sayaaa T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. you belumj cukup bodek lagi tu hahah bodek lagi sikit

      Delete
  6. Untung lahhh. Nuffnang saya tak naik naik pun hmmm. Btw tahniah :)

    ReplyDelete
  7. wow tahniah! banyaknya dapat. aku baru daftar nuffnang, tapi tak reti guna T__T

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala google je cara cara dia, dah banyak bloggers buat tips pasal nuffnang ni. try usha.

      Delete
  8. alhamdulillah. bestnyaa, ajar lah sikit sikit hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...