1997: Jatt & Kucing : Si Anak Bulus dah Boleh Buka Mata

Jatt & Kucing : Si Anak Bulus dah Boleh Buka Mata

16 November 2015

Hari ni cukup 2 minggu umur anak si Chap ni. Aku bangun pagi tadi tengok, tiga tiga ekor dah boleh buka mata sepenuhnya. Comel weh rasa nak gigit gigit, makan makan je diorang ni!

Aku dengar dengar kau duk usha awek aku. Betul ke?
Eh Abang! Abang buat apa dekat sini. Err err. Tolong Enab bangg!
Hah? Apa?! Kau kata kau takda pakwe Enab. Kau tipu aku ye pompuan!
Haha! Nama dekat atas ni just saja saja lagi. Aku belum decide lagi nak bagi nama apa. Tapi anak aku yang dalam gambar atas ni macam sarjan gerak gerak gerak khas tu kan?! Betul tak? Hahaha! Kemain serious muka. Aku harap sangatlah yang tu jantan sebab aku dah ada plan nama. Ajan!

"Sebelum apa apa jadi, baik aku chow" kata si Enab lalu terus call si Epul, jantan ketiga. 
Nama Epul pun comel jugak. Haha! Tolong la lagi sekor tu jantan jugak. Nak namakan Epul.

Hah tu dia contoh teladan yang baik untuk anak anak. Kemain ekstrem gaya tidur. Menyesal tak panggil dia Ina instead of Chap dulu. Kalau tak mesti dah jadi ayu. Haih.

8 comments:

  1. Haha comel sungguh...warna hitap kat mulut tu...makan kopi lupa nak lap ye comel...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha! Genetik tu kak. Ikut si omaknyo haha

      Delete
  2. comel laaa..jarang jmpa laki yang suka kucing..hehehe..selalu perempuan je yang obses.. kalau ada tips nk move on..share sikit..nk tgok laki move on cnne..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haaaa sekarang dah jumpa, cepat cakap aku comel gak haha! Gurau gurau. Tips move on? Alamak takpe nanti aku settle.

      Delete
  3. kuikui comeynye gaya seekor ibu chap tu ... terbongkang gitu ....

    aku suka kitten yg ade hitam2 kat hidung tu ...comey gile

    ReplyDelete
  4. comel anak2 si chap ni..moga membesar bagai juara :)

    ReplyDelete
  5. ok ada satu kitten tu mcm ada misai is sho cute!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...