1997: Senarai Hadiah Dan Sponsor

Senarai Hadiah Dan Sponsor

23 November 2015

Alhamudulillah. Terima Kasih aku nak ucapkan kepada para para blogger yang sanggup sponsor hadiah untuk Segmen aku kali ni. Banyak jugak sponsor yang aku dapat untuk Segmen kali ni. Ni aku dah senaraikan nama nama Sponsor (dah link dengan blog masing masing) and apa yang mereka sponsor.

────────────❀❃────────────

Segmen Blog Award December

Blog Award untuk 3 Pemenang
10 Blogger untuk dimasukkan dalam Monthly Bloglist

p/s: pemenang segmen ni masih berpeluang untuk menang hadiah dibawah.

────────────❀❃────────────

School Holiday Contest

✦ Bang Jatt ✦
Topup RM10 untuk 2 Pemenang *Confirm

✦ Farra ✦
Topup RM10 untuk 2 Pemenang *Confirm

✦ Eintan Nurfuzie ✦
Wang Tunai RM30 untuk 1 Pemenang *Confirm

✦ Sabrina SA ✦
Review Blog untuk 5 Pemenang *Confirm

✦ Blog Korn ✦
Wang Tunai RM(dirahsiakan) untuk 2 Pemenang *Confirm
10 Blog dimasukan dalam bloglist (Pilihan Korn Sendiri)

✦ Ombakbergigi ✦
Chocolate Bubble Rice untuk 2 Pemenang *Confirm

✦ Fikri Malek ✦
 
Backpack bag Worth RM120 untuk 1 Pemenang *Confirm

✦ Miss BaNu ✦
Bloglist untuk 5 Pemenang *Confirm

Bloglist untuk 5 Pemenang selama sebulan *Confirm

Wang Tunai RM20 untuk 1 Pemenang *Confirm

✦ Nurmasitah Nasri ✦
Topup RM5 untuk 4 Pemenang *Confirm

✦ BudakVanilla ✦
keychain untuk 3 Pemenang*Confirm

Mazni Munawar ✦
 
Tudung Bawal Crepe untuk 2 Pemenang*Confirm

────────────❀❃────────────

p/s: Sponsor ditutup untuk buat sementara waktu, atau sampai bebila haha! tengah setle something haha lek lek.

10 comments:

  1. ramai nya.. mesti syaratnya nanti banyak.. tkut gak menyusahkan peserta plk.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak. Saya pun terfikir jugak. Ni tengah proses nak minimise kan hadiah. Harap syaratnya lebih mudah lah lepas tu.

      Delete
  2. rasa mcm nk tambah tambah hadiah tau ..nanti akak bgtau ... syarat akak tak susah pun ....hehehe

    ReplyDelete
  3. om rase pun nak kurangkan syarat je, follow blog sahaja, senang. http://ombakbergigis.blogspot.my/
    follow insta dgn klik nuffnang tu cancel. hihhihihi sorry

    ReplyDelete
  4. Hi Izzat, kalo nak contact, boleh je DM dekat twitter okay?

    ReplyDelete
  5. banyaknya hadiah...semoga berjaya segmennya ;)

    ReplyDelete
  6. Boleh tahan hebatnya hadiah yer....Ramai juga sponsornya... :-D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...