1997: Sponsor Diperlukan for Segmen December Award & School Holiday Contest

Sponsor Diperlukan for Segmen December Award & School Holiday Contest

23 November 2015
P/s : Sponsorship ditutup sebentar ya. Tengah dalam proses confirmation huhhu


It's about time for my next Monthly Award Segmen & Yup, seperti yang korang nampak. I need sponsor for my next Segmen. It can be anything. Tudung. Baju. Topup. Jeruk Asam Boi (sedapnya weh!). Sambal Ikan Bilis Pedas. Bloglist. Full edited Skin. Anything! Chocolate. Cakes. Brownies. Tudung Keknis. Shaklee (haha!). Anything!

Kepada sesiapa yang belum tahu. Starting bulan lepas aku buat satu Monthly Segmen which aku akan review 3 Selected blog and give them some sort of Award & the others to be listed in my Bloglist. And Segmen tu boleh dikatakan dapat sambutan eventhough aku just tawarkan simple blog review, simple award and bloglist.


So I thought why dont we bring this segmen to a whole new level. And to do that I really need your help since I ni miskin lagi, nak buat macam mana, masih lagi seorang student kan. Belanja makan minum pun parents & KPM lagi yang support. Haha!

So if you guys interested in menyumbangkan apa apa sahaja, You can just contact me through my Facebook page or my Twitter account. Link to that would be below. Just sent me this Form :
Nama :
Link Blog :
Hadiah :
Syarat : 

Example ;
Nama : Jebat Laksamana Bin Tuah Panglima
Link Blog : JebatLaksamana.Blogspot.Com
Hadiah : 1xHeader // 10xBloglist // Wang tunai sebanyak 100Baht // Percutian 3Hari 2Malam ke Missisippi.
Syarat :  Follow Blog, Twitter, Instgram, Snapchat, Tumblr, Youtube. Cakap Jebat Handsome juta kali.
Kalau nak sposor banyak hadiah, just simply separate kan menggunakan "//" okay?

Contact me at ;
 

Thankyou!

12 comments:

  1. kalo aku bg kucing aku sekor boleh?

    ReplyDelete
  2. nk join sponser... blh lagi ka?

    Nama : Farra
    Link Blog : http://greenfarra.blogspot.my/
    Hadiah : topup RM 10 utk 2 pemenang
    Syarat : follow my blog, insta, n twitter..

    apa2 blh contact my FB.. https://www.facebook.com/farranor.. TQ

    ReplyDelete
  3. nak try la huhu

    Nama : lina ;)
    Link Blog : http://nothingmuchbutyeah.blogspot.my/
    Hadiah : sketches! (dah follow twitter. dm me so i can show u my sketches xD)
    Syarat : follow blog, klik my nuffnang, follow ig, twitter and just say hi to me cos i wanna make more friends hehe ;)

    ReplyDelete
  4. komen kat sini tak boleh ke
    aku nak sponsor



    Nama : eima
    Link Blog : mysweetzlife.blogspot.com
    Hadiah : topup RM5 x 2
    Syarat : follow blog jika rajin add bloglist

    hadiah aku akan update lagi ... rasa macam nk tambah lagi tapi dok pk ape

    ReplyDelete
  5. Nama: ombakbergigi
    Link blog: http://ombakbergigi.blogspot.com
    Hadiah: chocolate bubble rice x 2
    Syarat: follow blog, Klik my nuffnang
    Insta: https://www.instagram.com/ombakbee/

    ReplyDelete
  6. Asalam ..bro semoga berjaya ya,...teruskan usaha anda

    ReplyDelete
  7. Nama: Fikri Malek
    Link: http://itsfixqrimalek.blogspot.my/
    Hadiah: Backpack bag Worth RM120
    Syarat: Follow Blog, Click Nuffnang, Follow IG (@fixqrimalek)

    ReplyDelete
  8. nama : Miss BaNu
    Link Blog : http://mulan-sahbanu.blogspot.my/
    Hadiah : bloglist untuk 5 pemenang
    Syarat : follow my blog and instagram (@miss_syahbanu)
    apa2 leh contact me di FB-> https://www.facebook.com/Miss-BaNu-StoRy-220198411384672/

    ReplyDelete
  9. Nama: Abam Kie
    Link: http://www.zukidin.com/
    Hadiah: Topup RM5 untuk 3 pemenang
    Syarat: Follow Blog, Click Nuffnang, Follow IG (@zukideen)

    Thanks in advance...

    ReplyDelete
  10. Nama: Izyan Yan Cinnamon
    Link: http://izyanyancinnamon.blogspot.my
    Hadiah: Bloglist untuk 5 pemenang selama sebulan
    Syarat: Follow Blog.

    ReplyDelete
  11. semoga berjayaaa. nanti dah berlangsung habaq mai na. i will join inshaaAllah :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...