1997: Wattpad Recommendation #1 : Free Me

Wattpad Recommendation #1 : Free Me

02 November 2015
Hey whats up you guys. Recently I've been finding myself super attached with this website called Wattpad.
Some of you guys might know what is wattpad and some maybe didn't. So if you didn't know what exactly is wattpad. Wattpad ni sebenarnya a website dimana people would throw all their imagination and creativity and turn it into some sort of cerpen? Aku pun tak pasti apa orang panggil but maybe fanfiction is probably the most accurate word to describe this website hoho. Senang werita panggil stories je la haha.

Even you guys pun boleh tulis stories dalam tu!! So why not pergi check

So I thought, how about every Monday I would give you guys a recomendation on which Stories yang korang patut baca untuk mengisi masa lapang kan. Of course sebelum aku recommend tu aku akan baca dulu sampai habis stories tu and if aku suka aku akan recommend untuk korang korang pulak la untuk baca.

For this week's Monday Entry i would recommend you guys this stories, it's called Free Me written by imagines_5boys.


Stories ni is actually One Direction + 50 Shades of Grey punya fanfic. Watak Christian Grey penulis dia tukar dengan Louis Tomlinson and watak Anastasia dia kekalan tapi penulis buat some adjustment dekat watak Anastasia. Aku taknak hurai banyak korang boleh baca description stories ni dekat widget atas ni.

p/s: jangan risau cerita ni takde banyak pun kandungan 18+ kalau ada pun tak teruk sangat.

Overall Free Me ni memang best dia punya jalan cerita. Cerita pun kalau korang baca korang rasa macam korang tengah baca Novel yang memang betul betul dipublish. Cuma ada la some part penulis ni tertukar watak tapi tu tak menjadi masalah pun sebenarnya sebab kita boleh faham sendiri siapa patut cakap ni siapa patut cakap tu.

Then, why not korang pergi baca and tell me what do you guys think about the stories? Let me know in the comment section below. If you like this entry make sure you share it I would be so happy if you did and Follow & Subscribe for more Recommendation and other entries.

Bye!

4 comments:

  1. Saya pun suka baca Wattpad :D
    boleh letak dalam Library lepas ni :)

    ReplyDelete
  2. thank you for this. save dalam library dulu

    ReplyDelete
  3. first time dgr pasal wattpad, will check it out. tq for sharing

    ReplyDelete
  4. OMG!!!!
    i am sooooooooo in love with wattpad now huhuhu!
    For serious ive been reading like since last two weeks and haahahaha dah khatam banyak cerita hihi

    THANKS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    will read them by this evening hihihih bcs im finishing Its only temporary by Adam_and_Jane!!!

    Pun ada ala ala 50 shades but more proper and takde 18+ pun yay!
    Thanks again!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...