1997: Challenge \\ What is My First Entry

Challenge \\ What is My First Entry

08 December 2015

Hey whats up guys. Lepas apa yang aku bincangkan on the previous entry which is The Scariest Thing That Can Happen to Any Personal Blogger. A lot of you guys responded yang you guys malu dengan your first entry Haha! Mana taknya, entry masing masing mintak penyepak.


So aku terfikir, apa kata aku buat satu challenge. So tercipta lah satu challenge ni yang aku namakan "What is My First Entry". So basically form the title itself pun korang dah boleh agak kan apa jenis Challenge this is. 


The rules is quite simple;
  • Copy & Paste banner dekat atas dalam entry korang and relink gambar tu kepada entry ni
  • Screenshot some of your first entry korang. Must be more than satu. Masukkan dalm entry tu.
  • No skipping entry. Example, kau ada 3 entry. Satu, Dua & Tiga. Kau malu dengan entry Dua so kau skip terus masuk entry Tiga. No!
  • No cheating please. Taknak la tipu tipu. Wheres the fun kalau tipu tipu kan.
  • Last but not least, Have fun! Please, just have fun. Kita buat ni taknak la serious sangat. Saja saja nak mengimbau masa silam. Tak gitu?

So, ada bran? Aku nak tengok berapa ramai up for this Challenge. Berapa ramai who has the guts to play this Challenge ;)


So without further ado, ni aku punya entry. Ni aku punya entry masa first first aku buka account blogger. Entry ni memang tak ada ada dalam blog ni so jangan cuba cuba kau nak gatal tangan mencari. Memang takdak! Entry ni dalam blog lagi satu which aku dah private kan dah. Cukup lah aku je yang boleh baca. Rosak satu generasi kalau aku buka nanti haha!


Bismillahirahmanirrahim. Aku benarkan kau gelak, tapi jangan lelebih. Aku jampi nanti karang.
p/s: ni entry masa 2010, time tu aku Form 1. So early warning, READ AT YOUR OWN RISK.


Kesian Aiman kecik kecik dah nyanyuk TT.TT

Alahu berpinar mata ku baca. Nak buat macam mana memang Zaman tu zaman R3mp!tz keyboard (yup i still got it) Hahaha. Tengok kecik kecik pun dah pandai buat lawak. Desert tu kan. Adult Izzat is so proud of Younger Izzat :')

Basically masa ni aku rasa aku blog pasal semua benda. Aiyooo what happened to me aaa back then?

Im also "Bowink" la you guys tak "bowink" keeee? I pun nak wish you all the best of luck la ye supaya jangan la jadi macam ni lagi. 2010 ni pun Zaman Kpop mula mula naik. Masa tu BEAST, Teentop, 2PM, F(X) semua tu la. So ignore the anyeong thingy.

────────────❀❃────────────

Tu sahaja lah yang aku rasa. Tak sanggup dah aku nak bagi korang baca yang selebihnya. Aku yang baca ni pun naik meluat. Kalau korang baca haaa boleh tercetus perang ketiga. 

Kalau boleh balik ke masa silam. Nak je aku ketuk ketuk kepala aku masa kecik tu sebab malukan aku hari ni. Jilake benor hahha!

13 comments:

  1. Hahahaha alaaa dah delete dah entry tak senonoh cemtu hahaha.Tak sanggup nak bagi kawan or sape-sape korek.

    But mine dulu, entry tu wajib center. Macam puisi fuh XD

    ReplyDelete
  2. Hahahaha lawaknya entry-entry lama kan. sama je kita rempit semua ada nasib baik ai dah delete tak sanggup baca nakkk hahaha

    ReplyDelete
  3. salam,
    akak accept the challenge
    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2015/12/what-is-my-first-entry-challenge.html

    ReplyDelete
  4. entry lama semua dah padam.. sebab rasa sangat annoying hahaha :D

    ReplyDelete
  5. Nak join tp hold dulu jap haha *bookmarked*

    ReplyDelete
  6. dengan minta pujinya sya kestau yang sya sahut cabaran ni hahahaha *ketawa ala sinchan*

    http://ceritasiennor.blogspot.my/2015/12/what-is-my-first-entry-challenge-by.html

    ReplyDelete
  7. betul-betul mengimbau kenangan ni. hehehe. rasa macam nak sahut jugak cabaran ni, tapi hold dulu. hehe :D

    ReplyDelete
  8. boleh tahan rempitzz gak kau ni. maaf tak berani nak sahut cabaran ni hahahahaha

    ReplyDelete
  9. Lalalala......
    akak join tau

    http://rianalittlecuties.blogspot.my/2015/12/what-is-my-first-entry-challenge.html

    Ha jgn kutuk akak lebih2...simpan skit buat hari2 akan datang...hihihihi

    ReplyDelete
  10. Salam bang jatt~ nah ni link blog hani. Hani join yeee~

    http://diva-queenlife.blogspot.my/2015/12/what-is-my-first-entry.html

    Mohon bce diam diam hahaha

    ReplyDelete
  11. haahhha..cabaran berani mati ni jatt..gila kelakar ..tergeliat lidah baca. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...